loading
views

Olympia start business unit voor secretariële functies

Logo17 februari 2011

Olympia Uitzendbureau is in haar vestiging in Rotterdam gestart met een business unit gericht op secretariële functies. Deze business unit is opgezet om tegemoet te komen aan de toenemende vraag vanuit de markt naar gespecialiseerd personeel met specifieke competenties. Door deze ontwikkeling kan het uitzendbureau haar klanten een meer gerichte dienstverlening bieden.

De Olympia-vestiging van Franchiseondernemer Bianca Doeve is sinds kort gestart met de business unit. Er is gekozen voor een business unit op het gebied van secretarieel personeel, omdat de vraag om gespecialiseerd personeel vanuit de administratief georiënteerde Rotterdamse markt steeds groter werd.

Specifieke competenties
Bedrijven zijn voor secretaressefuncties vaak op zoek zijn naar een persoon met specifieke competenties en een karakter dat bij de organisatie past. Met deze nieuwe business unit kan Olympia haar klanten en secretaresses die op zoek zijn naar een baan een extra service bieden. De vestiging is in staat om op basis van secretariële markt- en vakkennis, gespecialiseerd te werven en selecteren en meer begeleiding te bieden. Kwaliteit wordt gewaarborgd doordat Olympia vooraf een cultuurscan doet om een beeld te krijgen van het bedrijf en het aanbod van de werkgever.

Haydée Meursing

De business unit wordt aangestuurd door Haydée Meursing. Zij heeft een ruime ervaring binnen de detachering- en uitzendwereld. “De business unit richt zich voornamelijk op medior en senior secretaressefuncties, kandidaten moeten dan ook miniaal 2 jaar werkervaring hebben op MBO+ of HBO-niveau”, geeft Haydée Meursing, secretarieel consultant bij Olympia Uitzendbureau, aan. “Je kunt daarbij denken aan directiesecretaresses, personal-assistants, managementassistenten, juridisch en notariële secretaresses die inzetbaar zijn in verschillende organisaties, van MKB tot multinationals”.

Cultuurscan maakt betere match
“Het doel van onze business unit is om bedrijven en secretaresses die op zoek zijn naar een baan zo goed mogelijk te helpen bij de zoektocht naar een kandidaat of organisatie. Een langdurige werkverhouding staat daarbij centraal”, zegt Bianca Doeve, Franchiseondernemer Olympia Uitzendbureau Rotterdam. “We vinden het belangrijk om de organisatie en de kandidaat zo goed mogelijk te adviseren. Wij maken daarom altijd een cultuurscan van de organisatie om zo een duidelijk beeld te krijgen van de cultuur en werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij een betere match maken tussen kandidaat en organisatie. 72 Procent van de werknemers die bij een bedrijf vertrekt, doet dat volgens een onderzoek van Heliview omdat de bedrijfscultuur of de werksfeer niet bij hen past. Wij proberen dit door middel van de cultuurscan zo veel mogelijk te ondervangen.”

Gerelateerd nieuws
> Olympia en T&S starten uitzendbureau RKC Werkt
> Olympia en KPN verlengen contract
> Kees Drent eigenaar Olympia Leeuwarden
> Olympia Uitzendbureau IJsbaan officieel geopend
> Olympia Uitzendbureau Tiel krijgt VCU-certificaat bij vijfjarig bestaan
> Olympia Sassenheim ontvangt VCU-certificaat

Bron: Olympia, 24 december 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek