loading
views

Humares: Theo Nieboer Operationeel Directeur maritieme divisie

24 oktober 2011

Theo Nieboer, de huidige Managing Director van Oceanwide Nederland, wordt operationeel directeur voor alle maritieme activiteiten van Humares Groep.

De Humares Groep is specialist in het (inter)nationaal ter beschikking stellen van specialistische medewerkers in de technische, industriële en maritieme sectoren. Theo Nieboer is sinds september 2010 verbonden aan Humares als Managing Director voor Oceanwide in Nederland. Theo wordt operationeel verantwoordelijk voor alle internationale activiteiten van Oceanwide.

Bijdrage aan Humares
Theo Nieboer (45) heeft het afgelopen jaar een goede staat van dienst opgebouwd binnen de maritieme divisie van Humares. Divisiedirecteur Eric Dantinne: “Theo Nieboer heeft het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de positieve ontwikkeling van Oceanwide in Nederland, zowel voor de scheepvaart activiteiten als voor de offshore activiteiten. Daarnaast heeft hij met succes leiding gegeven aan twee wereldwijde projecten, waaronder de implementatie van een nieuw maritiem CRM / crew management systeem voor alle Oceanwide bedrijven. Ik vertrouw hem dan ook met een goed gevoel de leiding van de gehele internationale Oceanwide organisatie toe.” Nieboer rapporteert in zijn nieuwe functie aan Dantinne, die eindverantwoordelijk blijft voor de maritieme divisie van Humares.

Nieboer: “Ik heb Oceanwide leren kennen als een mooi bedrijf met een enorm groeipotentieel. We hebben interessant internationale projecten in de pijplijn en ik zie het als een voorrecht om deze projecten vorm te mogen geven en tot een succes te maken”.

Uitgebalanceerd team
CEO van Humares Patrick van der Ploeg verwelkomt Nieboer met plezier binnen zijn directie: “Theo vormt met zijn maritieme achtergrond een mooie aanvulling op ons team. Met hem erbij hebben we een uitgebalanceerd team met uitzendkennis, kennis van de techniek en gevoel voor de maritieme arbeidsmarkt. Ik ben er zeker van dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan onze verdere internationale ontwikkeling.”

Ervaring
Theo Nieboer heeft voor zijn komst naar Oceanwide een zeer brede ervaring binnen de maritieme sector opgedaan. Na het volgen van een hogere maritieme opleiding in Vlissingen en Rotterdam heeft hij eerst ruim tien jaar als officier gevaren. Daarna heeft hij bij Rijkswaterstaat gewerkt als “Supervisor Vessel Traffic Service”, waarna hij bij maritiem Instituut “De Ruyter” in Vlissingen in dienst is getreden. Daar is hij als docent begonnen om uiteindelijk directeur van de maritieme opleiding te worden. Zijn laatste functie was Managing Director bij Vroon Ship Management, een Nederlandse reder.

Bron: Humares, 21 oktober 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek