loading
views

DeGraaf Technisch Personeel sluit raamcontract met Connexxion

DeGraafGroup.nl

24 oktober 2011

DeGraaf Technisch Personeel heeft deze maand met Connexxion een raamovereenkomst gesloten voor het leveren van technisch personeel.

Binnen dit contract gaat DeGraaf technische vakmensen leveren; van uitvoerend tot aan midden en hoger kader personeel zoals bedrijfsautotechnici, voorbewerkers, spuiters en electro technische monteurs. De duur van het contract is voor onbepaalde tijd.

Ook levering Duitse technici
DeGraaf meldt in het persbericht dat Connexxion gebruik zal maken van het landelijke netwerk van DeGraaf waarbij ook technici uit Duitsland zullen worden ingezet. DeGraaf verzorgt de voorselectie waarna technische medewerkers tegen goede arbeidsvoorwaarden op uitzendbasis aan het werk gaan bij Connexxion. DeGraaf regelt ook alle bijkomende administratieve zaken, waaronder ook het transport en verblijf indien er sprake is van buitenlandse monteurs.

Juiste partner
Manager Dennis van Hilten: “DeGraaf Technisch Personeel is al 21 jaar een grote speler als het gaat om functies in de techniek. De medewerkers die Connexxion zoekt matchen uitstekend met onze ervaring en kennis binnen de technische arbeidsmarkt. DeGraaf is de juiste partner die in staat is om de gewenste functies die Connexxion zoekt in te vullen. DeGraaf heeft met 22 eerder afgesloten landelijke raamovereenkomsten tenslotte al veel ervaring opgedaan op dit gebied.”

Connexxion
Connexxion is marktleider op het gebied van regionaal personenvervoer en ambulancezorg in Nederland. Dagelijks maken meer dan één miljoen mensen gebruik van de diensten van Connexxion. Connexxion is zowel actief in het openbaar stads- en streekvervoer, als in het besloten personenvervoer. Dit gebeurt vanuit twee divisies: Openbaar Vervoer en de divisie Taxi
Services, Tours en Ambulancezorg. Met ruim 14.000 medewerkers behoort Connexxion tot de grotere werkgevers in Nederland.

DeGraaf Technisch Personeel
DeGraaf is het overkoepelende begrip voor een aantal zakelijke dienstverleners op het gebied van personeelsflexibiliteit, -mobiliteit en –continuïteit in de technische sector. In de bedrijfsfilosofie van de DeGraaf is het thema ‘GOED WERK’ in veel opzichten verankerd. Goed werk leveren ten aanzien van de wensen en behoeften van onze partners en door het inzetten van opleidingen en vervolgens met de opgedane kennis te komen tot passende personeelsoplossingen.

Bron: DeGraaf Technisch Personeel, 24 oktober 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek