loading
views

FISO neemt Detaccount (Luba Financieel) over

FISO.nl

18 oktober 2011

FISO Interim & Recuitment neemt alle activiteiten van Detaccount (Luba Financieel) over van Luba.

Hiermee zal FISO haar positie op de arbeidsbemiddelingsmarkt aanzienlijk versterken. Bij de overname zijn een twintigtal werknemers betrokken.

FISO – detachering
FISO is al jarenlang een deskundige en betrouwbare partner in detachering. Dat hebben zij de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. De overname van Detaccount maakt verdere uitbreiding en groei mogelijk.

Maatoplossingen
Deze overname past bij de ambitie en initiatieven die FISO Interim & Recruitment het afgelopen jaar heeft ingezet. In de markt is een trend te zien dat ondernemers steeds vaker gebruik maken van maatoplossingen op het gebied van haar personele bezetting.
De komende jaren blijft de vraag naar specialisten groeien. Door deze overname speelt FISO in op de behoefte van ondernemers en breidt hiermee haar dienstverlening wederom uit.

Finance Professionals
FISO Interim & Recruitment, actief in Groot Randstad, is gespecialiseerd in personeelsbemiddeling op het gebied van Interim-management, Werving & Selectie en Detachering van Professionals in diverse vakgebieden. FISO richt zich op alle branches en werft kandidaten voor het Midden- en Kleinbedrijf, (beursgenoteerde) Multinationals, Profit- en Non Profit organisaties, Zorg en Overheid.

Bron: FISO, persbericht, 18 oktober 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek