loading
views

Flexibility: solliciteren met webcam

Logo Flexibility

17 oktober 2011

Werkzoekenden kunnen vanaf nu bij Flexibility solliciteren met een webcamopname.

De tool is onderdeel van de nieuwe website van Flexibility.

Completer beeld
Op deze manier krijgen klanten door het zien van de video een nog completer beeld van de kandidaat. Hiermee speelt Flexibility in op de nieuwe generatie kandidaten die via diverse social media al gewend zijn zich te etaleren.

De ouderwetse manier van het presenteren van kandidaten middels een ‘papieren’ CV gaat verdwijnen, zegt Leon Verhaar, oprichter eigenaar van Flexibility.

Video-opname
Bij Flexibility kunnen de franchisenemers op hun Ipad/Tablet al tijdens een eerste kennismaking bij een klant een goede indruk geven van de kwaliteit van de kandidaten door korte video impressies. Ook is het voor een kandidaat mogelijk via de webcam een motivatie op een specifieke vacature op te nemen, en zich zo te presenteren aan de mogelijk nieuwe werkgever.
Ook alle 110 franchisenemers beschikken over een eigen video opname waarin zij vertellen wat zij doen en wie zij zijn. Deze beelden zijn ook terug te vinden op de diverse social media accounts van de actieve ondernemers van Flexibility.

5-jarig bestaan
Zaterdag 15 oktober heeft Flexibility het 5-jarig bestaan gevierd met een groot evenement in het Grand Theatre te Breda. Daar werd de nieuwe website gelanceerd: www.flexibility.nl

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek