loading
views

Nétive neemt Brightbox over

10 oktober 2011

Brightbox HR, een voormalige dochteronderneming van ABN-AMRO, is door TheNextFlex en Nétive overgenomen van C3C.

Brightbox levert een online marktplaats die organisaties kunnen gebruiken voor de inhuur van flexibele arbeid.

Huub Waterval, directeur van TheNextFlex. “Een online marktplaats is een krachtig hulpmiddel, maar alleen als hij integraal deel uitmaakt van een suite die het volledige inhuurproces ondersteunt”. De online marktplaats van Brightbox HR wordt volledig geïntegreerd in het productaanbod van Nétive en TheNextFlex.

Robert Adema, algemeen directeur van Nétive: “Door de overname van Brightbox HR zijn wij in staat om als VMS software dienstverlener een leverancier-onafhankelijke Total HR Workforce Solution aan te bieden”.

External Staffing Desk
Behalve een online marktplaats biedt Brightbox ook een bemande External Staffing Desk die onder meer door een aantal gemeenten in het noorden van het land gebruikt wordt. Over de manier waarop de External Staffing Desk optimaal binnen Nétive en TheNextFlex ingebed kan worden, beraden beide bedrijven zich nog.

Over Nétive en TheNextFlex
Nétive en TheNextFlex leveren een SaaS oplossing voor de ondersteuning van het totale inhuurproces op basis van het Force.com Cloud platform. Nétive is een SalesForce Independent Software Vendor en TheNextFlex biedt een volledig met SAP geïntegreerde en gecertificeerde oplossing. De organisaties hebben kantoren in Delft en ’s-Hertogenbosch en tellen 25 medewerkers.

Bron: Persbericht Nétive, 7 september 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek