loading
views

Unique: Adriaan Belonje nieuwe directeur Receptel

Unique, Receptel

3 oktober 2011

Adriaan Belonje (36) is als directeur in dienst getreden bij Receptel.

Dit label van Unique is gespecialiseerd in outsourcing van receptiediensten. Belonje is in deze functie verantwoordelijk voor de prestaties van Receptel Nederland. Kwaliteit, continuïteit en imago van receptiediensten zijn de belangrijkste kernwaarden van de dienstverlening van Receptel die Belonje verder zal professionaliseren en optimaliseren.

Directeur Receptel Adriaan Belonje

Belonje was de afgelopen 5 jaar werkzaam bij Start People en heeft daar diverse managementfuncties vervuld. Hij was in de beginperiode als manager implementatie onder andere verantwoordelijk voor het grootste vakantiekrachtenproject van Europa. Later heeft Belonje in de functie van areamanager in Limburg en Noord-Brabant ondanks het economische klimaat goede resultaten behaald.

“De receptie is van groot belang voor het imago van een onderneming. De receptionist en gastvrouw of -heer in combinatie met het dienstverleningsmodel maken hierin het verschil. Elke in- en externe klant wil gepaste aandacht en zich bijzonder voelen, Receptel staat hiervoor garant”, aldus Belonje. Over zijn groeiambitie met de organisatie zegt hij: “Receptel heeft haar kwaliteit van receptiedienstverlening op het hoogste niveau in Nederland georganiseerd en daar zal ik op blijven focussen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat deze bruisende organisatie een sterke groei blijft doormaken.”

Bron: Unique, persbericht 3 oktober 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek