loading
views

Jordie Kayser, business consultant FlexService

3 oktober 2011

Met ingang van 1 oktober is Jordie Kayser in dienst bij FlexService als business consultant. Hij beschikt over 10 jaar ervaring in de uitzendbranche.

Jordie Kayser: “Ik verheug me er op mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten bij adviezen, implementatie en dienstverlening van FlexService software.”

Jordie Kayser, business consultant FlexService software

Jordie Kayser – ervaring in arbeidsbemiddeling
Kayser: “Ik heb mijn studie communicatiemanagement afgerond in Utrecht. Nadien heb ik nog een post-HBO-opleiding strategisch en- projectmanagement afgerond. Inmiddels ben ik alweer 10 jaar werkzaam binnen de branche arbeidsbemiddeling. De eerste 8,5 jaar ben ik binnen Stob-Job uitzendbureau (ABU) doorgegroeid van intercedent naar operationeel manager. In de functie van operationeel manager was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van 8 vestigingen. De laatste 1,5 jaar was ik verantwoordelijk voor de afdelingen Secretariaat en Relatiebeheer binnen Prokx Payrolling (VPO). Bij beide organisaties was ik onder andere verantwoordelijk voor de interne werkprocessen. Bij het optimaliseren van de werkprocessen heeft FlexService een belangrijke rol gespeeld. Elke kwartaal was er structureel overleg met een business consultant van FlexService voor het optimaliseren van bepaalde werkprocessen. Tevens was er frequent overleg over nieuwe diensten (innovatie) zoals bijvoorbeeld het digitaal kloksysteem en mailarchivering.

Bekend met ABU-, NBBU- en VPO-cao
Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse workshops en seminars gevolgd met betrekking tot arbeidsbemiddeling. De afgelopen 10 jaar heb ik veel ABU- en VPO-bijeenkomsten bijgewoond. Zowel de ABU-, VPO- als de NBBU-cao is mij bekend.”

Bron: FlexService, 3 oktober 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek