loading
views

USG Energy website vernieuwd

30 mei 2011

De website van USG Energy is vernieuwd. Naast het optimaal vindbaar maken en aanbieden van vacatures, lag de uitdaging in het helder en aantrekkelijk presenteren van informatie over werken in de olie- en gasindustrie.

Op het nieuwe www.usgenergy.com is de content onderverdeeld naar de specialismen drilling, production, medical services en engineering. Elk specialisme heeft eigen themapagina’s waar naast branchespecifieke vacatures ook beeldmateriaal, video’s en nieuws uit de branche te vinden is.

Social media
Doordat de content ook wordt verspreid via social media vergroot USG Energy haar aanwezigheid en benadrukt haar kennis van (het werken in) de olie- en gasindustrie wereld.

Op de website is zoeken naar vacatures via verschillende ingangen mogelijk. Elke vacaturebeschrijving toont de accountmanager die het sollicitatieproces afhandelt. Wim Fransen, marketing- en salesmanager USG Energy: “Door te tonen met wie je te maken krijgt wanneer je op een vacature solliciteert, laten we zien waar we voor staan: persoonlijke aandacht en open en eerlijke communicatie. Diezelfde instelling vonden we ook in de samenwerking met Modern Media en Minescape. Samen hebben we op informele wijze efficiënt en snel kunnen toewerken naar de prachtige nieuwe website waar we veel van verwachten.”

Bron: Persbericht USG Energy, 30 mei 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek