loading
views

Eva van der Bijll wint ASA Student & Ad Rem fotowedstrijd

Logo ASA Student25 mei 2011

Afgelopen dinsdag is op de World Press Photo in de Oude Kerk te Amsterdam de winnaar bekend gemaakt van de ASA Student & Ad Rem Photo Contest.

Eva van der Bijll nam voor de winnende foto de prijs, een Canon EOS 550D met 18-55 lens, in ontvangst.

Fotowedstrijd
Voor de 3e keer organiseert ASA Student & Ad Rem Young Professionals deze eigen fotowedstrijd voor relaties en kandidaten. “Wij vinden het belangrijk om in verbinding te staan met de ontwikkelingen in de wereld om ons heen. Met de meest prestigieuze persfotografiewedstrijd ter wereld wordt de veranderende wereld indrukwekkend gevisualiseerd”, aldus Katinka Habermehl-Reuling, Algemeen Directeur ASA Student B.V.

Winnende foto Eva van der Bijll

Twee boeddhistische monniken
De foto met twee boeddhistische monniken van Eva van der Bijll symboliseert het thema ‘connect’ op een onderscheidende wijze door de intimiteit die de foto toont. De jury: “De monniken zijn heel duidelijk verbonden, een intiem moment waarop de jongens de meest traditionele factor in het hele beeld zijn. Echt samen”.

Katinka Habermehl-Reuling: “Het thema ‘connect’ is in de wereld van arbeidsbemiddeling uitermate belangrijk. Door oprecht ‘connected’ te zijn met onze omgeving, zoals arbeidsmarktontwikkelingen en de wensen en behoeften van onze klanten en kandidaten, kunnen intermediairs op de arbeidsmarkt daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren”.

Bron: ASA Student, 25 mei 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek