loading
views

AamigoO bespreekt overname Corso

Logo25 mei 2011

AamigoO Group N.V. heeft een overeenkomst gesloten met Avantus Employment Group B.V. , de houdstermaatschappij van Corso B.V. en haar werkmaatschappijen, voor exclusieve besprekingen over de mogelijke volledige overname door AamigoO van Corso.

De mogelijke combinatie met Corso past binnen AamigoO’s ambitie om een leidende rol te spelen in de nationale en internationale markt van staffing services.

Groeistrategie

Tevens zijn de internationale activiteiten van Corso in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië van toegevoegde waarde voor de internationale groeidoelstellingen van AamigoO. De kennis aanwezig bij het lokale management zal kunnen bijdragen aan het benaderen en uitbreiden van nieuwe en bestaande markten, dat onderdeel is van de groeistrategie van AamigoO.

Omzet Corso

Corso realiseerde in 2010 een omzet van EUR 250 miljoen en is op dagelijkse basis actief voor circa 2.400 professionals. Naar verwachting zal in juni 2011 een letter of intent getekend kunnen worden.

Activiteiten AamigoO
AamigoO richt zich met name op het innovatieve uitzendconcept waarbij werkgevers, ZZP-ers en werkzoekenden online aan elkaar worden gekoppeld, hierbij wordt actief gebruikt gemaakt van de mogelijkheden van internet en social media. De overige activiteiten betreffen uitzenden, detacheren, contractbeheer, payrollen en online jobboards.

Online uitzenden
De strategie van AamigoO is gericht op schaalvergroting, door middel van autonome groei en acquisities. AamigoO is er van overtuigd dat online uitzenden en schaalgrootte in toenemende mate een doorslaggevende factor wordt om op lange termijn aantrekkelijke rendementen voor aandeelhouders te creëren.

Bron: AamigoO Group, 25 mei 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek