loading
views

Select Plus behaalt Franchise Keurmerk

Logo23 mei 2011

Remco Lamberts, algemeen manager Select Plus Franchise B.V., heeft deze week het Franchise Keurmerk in ontvangst genomen van FANchise, onderzoeksbureau in de franchisesector.

Het Franchise Keurmerk staat voor objectieve en onafhankelijke toetsing van het kwaliteitsmanagement van franchiseorganisaties, ongeacht de grootte van de organisatie of het aantal jaren dat zij actief is. Select Plus behaalt franchise keurmerk
Bij de analyse voor het keurmerk ligt de nadruk op de werkelijke beleving van de formule onder de franchisenemers in vergelijking tot het management. Daarnaast komt de naleving van de interne procedures uitgebreid aan de orde.

Samen Succesvol Ondernemen
Remco Lamberts: “Met een toenemend aantal franchiseformules in onze sector, vonden wij het belangrijk om aantoonbaar te maken dat wij een professionele en betrouwbare partij voor franchisenemers zijn. Met het certificaat willen wij ons onderscheiden ten opzichte van de andere formules. Er is zoveel te kiezen voor franchisenemers dat het belangrijk is dat ze voor een partij kiezen die het beste met de franchisenemer voor heeft. Franchise is nu eenmaal een vorm van samenwerking en ons motto is niet voor niks: Samen Succesvol Ondernemen!”.

Bron: Select Plus, 23 mei 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek