loading
views

PEAK-IT weer Best Managed Company 2011

Peak-It5 mei 2011

PEAK-IT is een van de 45 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team organiseert.

De detacheerder is dit jaar voor de vierde keer op rij benoemd tot winnaar en mag daarom nu het predicaat van gold member voeren.

Ambitie blijft
“We zijn als bedrijf trots dat we voor de vierde keer op rij zijn uitgeroepen tot één van de Best Managed Companies van Nederland ”, vertelt Maarten Cobelens, directeur van PEAK-IT. De organisatie houdt naast de eer en de aandacht ook inzicht in de eigen organisatie over aan de deelname aan Best Managed Companies. “We scoren goed op het gebied van strategie, HR, risicomanagement en Marketing & Sales. Maar we blijven ambitieus. Op alle gebieden gaan we verdere verbeterslagen maken.”

Best Managed Companies
De deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. PEAK-IT behoort opnieuw tot de groep uitblinkers en toonde aan dat het naast een gedegen management ook over een doordachte en duurzame strategie beschikt.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer. Dit jaar meldden 115 bedrijven zich aan. Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema’s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

Bekijk het overzicht van de winnaars 2011 »

Bron: PEAK-IT, 5 mei 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek