loading
views

Driessen HRM_Payroll weer Best Managed Company 2011

Logo11 mei 2011

Driessen HRM_Payroll uit Helmond is opnieuw één van de 45 best geleide ondernemingen van Nederland en mag zich daarmee wederom tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen.

Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team organiseert. Nadat

Best Managed Companies van 2010
Driessen eerder al toe trad tot de prestigieuze groep van best geleide bedrijven, is het dit jaar benoemd tot Requalified Winnaar. De deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. Driessen scoorde opnieuw hoog en toonde aan dat het naast een gedegen management ook over een doordachte en duurzame strategie beschikt. Vorig jaar mocht Driessen zich ook al scharen onder de Best Managed Companies van 2010.

Het Best Managed Companies programma
Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer. Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema’s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

Meer informatie over de selectie »

Bron: Driessen HRM_Payroll, 11 mei 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek