loading
views

Talent&Pro neemt Numerando over

27 april 2011

Talent&Pro heeft Numerando uit Naarden overgenomen. Numerando, actief op het gebied van detachering voor pensioenfondsen, verzekeraars en farmacie, raakte onlangs in financiële moeilijkheden.

Talent&Pro streeft er naar de werkgelegenheid voor de ±175 medewerkers van Numerando te behouden. Talent&Pro is al twaalf jaar detacheringspartner van banken, verzekeraars, pensioenfondsen en de actuariële markt en nu in de nieuwe combinatie met Numerando bijna 450 medewerkers groot.

In één keer marktleider
“De komende jaren is er nog bijzonder veel dynamiek te verwachten in de pensioenwereld. Met deze overname vult Talent&Pro een lang gekoesterde ambitie om in combinatie met de actuariële unit, een stevige voet in pensioenland te zetten. Met onze business units Actuarieel en Verzekeringen hebben we al een solide partnerpositie opgebouwd in het pensioen segment. Met de overname van Numerando zijn we in het gehele pensioendomein in één keer marktleider.” zegt Emile Bezemer, algemeen directeur van de nieuwe combinatie. Het faillissement van Numerando zegt niets over de prestaties die medewerkers van het bedrijf leveren. Hun kwaliteit is uitstekend en past goed bij de cultuur en ambities van Talent&Pro.

De overname wordt volledig gefinancierd uit eigen bedrijfsmiddelen van Talent&Pro, dat het eerste kwartaal positieve resultaten boekt en de rest van het lopende boekjaar als zeer kansrijk waardeert. De merknaam Numerando blijft behouden. De verschillende bedrijfsonderdelen van Numerando worden geïntegreerd in een aparte business unit binnen Talent&Pro. De herstructurering zal de komende maanden verder worden geëffectueerd.
Bron: Persbericht Talent&Pro

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek