loading
views

Neomax: Tweet & Greet voor IT-professionals in spe

26 april 2011

Neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, organiseert op 27 april een Tweet & Greet voor IT-professionals in spe.

Kandidaten kunnen via www.twilliciteer.nl of @NeomaxIT tweeten waarom ze geschikt zijn voor één van de vacatures bij de bedrijven waar neomax zaken mee doet.

Tweet & Greet
Vervolgens zal het recruitment team de kandidaat persoonlijk uitnodigen voor de Tweet & Greet avond in Arnhem. Tijdens deze avond komen deelnemers meer te weten over het werk- en leertraject bij neomax en wordt bijvoorbeeld duidelijk welke mogelijkheden er zijn na het behalen van een ICT-diploma op MBO-niveau. Het is voor geïnteresseerden tevens mogelijk om tijdens de avond zelf gewoon binnen te lopen.

De vrije inloopavond begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Elk heel uur vindt er een presentatie plaats over het werken voor neomax. Vervolgens is er de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek met één van de recuiters of accountmanagers meer te weten te komen over het werk- en leertraject bij neomax en wordt duidelijk of wensen en ambities aansluiten op hetgeen neomax kan bieden. Binnen twee weken horen de deelnemers of zij het team van neomax mogen versterken.

“De eerste Tweet & Greet avond in Almere was een groot succes”, aldus Stephan Bosman, directeur van neomax. “Er zaten zeker een aantal potentiële kandidaten tussen die uitstekend binnen het team van neomax passen. Dit bewijst dat het werven van kandidaten via social media zeker niet onderdoet voor het traditionele wervingstraject.”

Locatie
De Tweet & Greet vindt plaats op 27 april tussen 18.00 uur en 22.00 uur in Schouwburg Arnhem, Velperbuitensingel 25 te Arnhem. Meer informatie »

Bron: neomax, 26 april 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek