loading
views

Monsterboard lanceert ook Android app

Logo Monsterboard
19 April 2011

Monsterboard.nl kondigt vandaag een mobiel solliciteren app aan voor Android, het mobiele platform van Google. De Android app is de derde in de lijn van mobiele apps van Monsterboard.

Gebruikers kunnen de app downloaden met een smartphone of tablet via de Android Market. Ook Android gebruikers kunnen nu altijd en overal op zoek naar een nieuwe baan.

De Android app
“Momenteel zijn er 5 miljoen smartphones in Nederland en we zien een gestage toename in de vraag naar mobiele sollicitatietoepassingen. Ons doel is om werkzoekenden te koppelen aan de juiste banen op het platform dat voor hen het handigst is”, aldus Rikke Wivel, Senior Director Marketing Benelux bij Monster. “De populariteit van mobiel solliciteren blijkt ook uit onze apps voor iPhone en iPad, die samen meer dan 20.000 keer zijn gedownload. De uitbreiding van ons mobiele assortiment met de Android app is een logische stap om het vinden van de juiste baan voor werkzoekenden nog makkelijker te maken.”

De Android app geeft de mogelijkheid mobiel te zoeken en solliciteren naar een baan. Net als andere mobiele apps van Monsterboard zijn alle mogelijkheden van de website in de app geïntegreerd. Werkzoekenden hebben toegang tot hun Monsterboard account, eerder opgeslagen zoekopdrachten zijn te raadplegen en met een directe link naar Google Maps kan de locatie van de werkgever worden achterhaald. Een notificatie waarschuwt de gebruiker wanneer nieuwe vacatures verschijnen op Monsterboard. De mobiele apps van Monsterboard maken solliciteren effectiever en gemakkelijk.

Bron: Monsterboard.nl, 18 april 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek