loading
views

Luba meest klantgerichte uitzendbureau Rijnland

Luba

19 april 2011

Luba Uitzendbureau is bij de prijsuitreiking van de Sterkste Schakel verkiezing afgelopen vrijdag in NH Leeuwenhorst als derde geëindigd in de categorie dienstverlening. Ze mag zichzelf hiermee het meest klantgerichte uitzendbureau in de regio Rijnland noemen.

Vrijdag 15 april vond de achtste editie van de Sterkste Schakel verkiezing plaats. Dit is de regionale ondernemersprijs voor ondernemers in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek, die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met een aantal partners.

Service en kwaliteit
Om in aanmerking te komen voor deze prijs dient een onderneming te worden voorgedragen door een eigen zakelijke relatie. En juist daarom is Luba Uitzendbureau bijzonder blij met deze uitslag. “Met onze vestigingen in de regio hebben we al jaren service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat we ons nu het meest klantgerichte uitzendbureau mogen noemen is dan ook een teken van erkenning. Een heerlijk gevoel. Zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van relaties meer tijd en energie vergt dan vroeger”, zegt Cees Binnendijk, rayonmanager Luba Uitzendbureau.

Luba Uitzendbureau is een organisatie voor uitzenden, detacheren, werving & selectie en payroll.

Bron: Luba, 18 april 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek