loading
views

Ex-DPA CEO neemt Finance Ventures over met Kik

9 april 2011

De Amsterdamse KiK Group neemt het in Almere gevestigde Finance Ventures (financieel advies, consultancy en interim professionals) over.
Na de start vorig jaar september, betekent dit de eerste acquisitie van de KiK Group.

Zij verwacht de komende jaren een onstuimige groei van haar dienstverlening. Waar de activiteiten van de KiK Group zich richten op de bovenkant van de markt (IT en Finance), concentreert Finance Ventures zich op het topsegment.

Een sterk merk
“Onze activiteiten sluiten uitstekend op elkaar aan”, zegt Peter Smit. “Met de overname voegen wij een sterk merk toe aan onze groep. Deze acquisitie is een forse bijdrage aan het groeiscenario zoals ons dat voor ogen staat.”

Impuls

Finance Ventures oprichter Pieter van Geet: “Finance Ventures krijgt als onderdeel van de KiK Group een geweldige impuls om de bestaande activiteiten verder uit te bouwen.” Van Geet blijft nauw betrokken bij Finance Ventures. Daarnaast wordt hij verantwoordelijk voor de marketing & communicatie van de KiK Group als geheel.

Groeistrategie
De overname van Finance Ventures past in de groeistrategie van KiK, en voegt enkele miljoenen omzet toe. De ambitie van de groep is om de komende jaren door te groeien naar ruim 100 medewerkers en een omzet van 12 tot 15 miljoen euro.

De Kik Group wil een stevige binding creëren met partners, zelfstandigen, opdrachtgevers en andere betrokkenen via het kenniscentrum.

Bron: Amsterdam, 8 april 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek