loading
views

Unique introduceert iPhone app

Logo Unique6 april 2011

Unique kondigt vandaag de Unique iPhone app aan.

Deze mobiele app moet uitzendkrachten altijd en overal toegang bieden tot Unique; voor inschrijving, invullen van urenverantwoording, aanvragen van opgebouwde reserveringen, en meer. Daarnaast kan men via de app met behulp van GPS de dichtstbijzijnde vestiging en vacatures vinden.

Unique is launching customer
De applicatie wordt voor meerdere platforms ontwikkeld. Unique is launching customer, wat betekent dat na de introductie ook anderen kunnen gaan volgen. Endre Davids, marketing manager van Unique: “We zijn trots dat we als eerste deze app kunnen gebruiken. In de app zijn handige functionaliteiten voor werkzoekenden, maar vooral voor onze werkenden geïntegreerd. Zeker het doorgeven van gewerkte uren en het raadplegen van opgebouwde reserveringen zullen veelvuldig door onze uitzendmedewerkers in het officesegment worden gebruikt.”

“Logische aanvulling”
De applicatie is ontwikkelt door CTB Flex in samenwerking met Modern Media. “CTB wil als innovatieve ICT-speler oplossingen bieden die aansluiten bij ontwikkelingen op het gebied van social media en web 2.0 integratie”, vertelt Ronald Buitenhuis, Manager Operations & Product Management.

Bron: Persbericht Unique, 6 april 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek