loading
views

Continu jubileumconcert Windkracht 15 met KANE


 
| FlexNieuws » | HRM » |
 

Continu6 april 2011

Continu pakt op 2 april 2011 flink uit met haar 15-jarig jubileumconcert ‘Windkracht 15’, dat gegeven wordt voor oude, huidige en toekomstige medewerkers en relaties. Op de locatie ‘1931’ in Den Bosch treedt een scala aan artiesten op, waaronder The Great Piano Show, de Edwin Evers Band en KANE.

Deze laatste band verkocht onlangs nog binnen een dag alle kaarten voor hun eigen concert ‘Singles Only’, dat eind april 2011 in Ahoy Rotterdam te zien zal zijn. De genodigden van Continu zullen de Haagse Band dus al eerder exclusief kunnen bewonderen.

Het molentje

Frank Haagedoorn, directeur Continu: ‘Wij hebben KANE al een tijd terug vast kunnen leggen. Daar zijn we trots op. Zeker nu ze extra concerten gaan geven in Ahoy en hun agenda propvol zit. Onze gasten zijn nu toch maar mooi de eersten in april’. In mei 2010 lanceerde Continu een nieuw logo en huisstijl, met het karakteristieke ‘molentje’. Dit staat voor Hollands ondernemerschap, daadkracht, gedurfde aanpak, no-nonsense, kop in de wind.

Continu vindt het 15-jarig bestaan een mooie aanleiding om het merk Continu te beleven en dit te delen met de mensen die Continu de afgelopen 15 jaar gemaakt hebben. Frank Haagedoorn: ‘Een evenement zoals we dat nu organiseren vinden wij dé manier om te laten zien wat ‘het DNA’ is van het bedrijf. Bovendien is het ook nog eens gewoon een hele leuke manier om zo samen een feest te vieren. Dit alles bij elkaar opgeteld leidde tot de keuze van het thema: ‘Windkracht 15’.’

15 is de overtreffende stap
Frank Haagedoorn: ‘Al 15 jaar doen we wat we beloven, plus een tandje extra, dankzij de inzet van onze medewerkers.’ Al 15 jaar heeft Continu de wind in de rug. Gestart in 1995, letterlijk vanaf een zolderkamer in Geldrop. Al snel groeide het uit van een kleinschalige regionale speler tot een landelijke partij. Van het begin af aan richtte men zich op de bouwkundige en civieltechnische arbeidsmarkt. Vanaf 2004 kwamen daar de disciplines werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek bij en in 2006 werd men ook intermediair voor kantoorpersoneel. Begin 2010 werden drie aparte bedrijven gebundeld onder één sterke naam: Continu. Detachering en Werving & Selectie binnen de bouw en de industrie. Continu, altijd de juiste mensen.

Bron: Continu, 8 december 2010

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek