loading
views

Represent, een nieuwe joint venture van Think Media en the House of HR4 april 2011

Think Media en the House of HR (het moederbedrijf van o.a. Accent Jobs) hebben een nieuwe joint venture opgestart, Represent.

De nieuwe joint venture zal werken met twee handelsnamen. Enerzijds zal Models with (an) attitude de modellen- en hostessenactiviteiten commercialiseren en anderzijds zal Brand Professionals zich concentreren op field marketing

Think Media
Maurice De Velder, CEO Think Media, licht toe : “Think Media heeft al jaren een getraind oog voor meisjes met uitstraling. Ze sieren niet alleen de covers van onze magazines, maar ze ondersteunen ook tal van brand activation events en externe bedrijfsevenementen. We hebben er samen voor gekozen om die activiteiten verder uit te bouwen en te professionaliseren binnen een nieuwe entiteit. De opsplitsing met de twee handelsnamen, met name Models with (an) attitude enBrand Professionals zal ons toelaten heel gefocust te werken in functie van onze klanten. We zijn dan ook blij met de meerwaarde die the House of HR zal bieden aangaande de specifieke administratieve handelingen die vereist zijn bij deze bedrijfstak.”

House of HR
Lieven Bonamie, marketing director, the House of HR: “Met the House of HR willen we aanwezig zijn in alle segmenten van de HR-markt. Het partnership dat we nu met Think Media hebben geformaliseerd zal toelaten de business rond hostessen, modellen en field marketeers erg professioneel aan te pakken, zowel wat rekrutering als administratieve opvolging betreft. De joint venture combineert het beste van twee werelden, de operational excellence op het gebied van loonadministratie en tewerkstelling van the House of HR en het instroommodel van Think Media.”

Bron: Persbericht, 4 april 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek