loading
views

Olympia vaart mee met Regatta St. Maarten

Logo24 februari 2011

Voor de tweede keer op rij vaart Olympia Uitzendbureau dit jaar mee met één van de zeilboten in de 31ste Heineken Regatta. De wedstrijd om de ‘Island’s Cup’ vindt plaats van 4 tot en met 6 maart in de wateren rond St. Maarten. De Olympianen Erno van Dijk en Roel van Gelder gaan de Olympia spirit op dit internationale netwerk event zowel op het sportieve als het zakelijk vlak vertegenwoordigen.

De ‘Spirit of Olympia’ zeilt onder leiding van Kees de Mooij in de klasse ‘Bareboat’. De twee meezeilende Olympianen, national account manager Erno van Dijk en strategisch account directeur Roel van Gelder, zijn door hun werkgever gevraagd om deel te nemen aan de zeilrace vanwege hun uitmuntende prestaties in het afgelopen jaar. Beiden zullen als volwaardige bemanning op de wedstrijdzeilboot meewerken en zijn verantwoordelijk voor de bediening van de fok. Het team bestaat verder uit schipper en stuurman Kees de Mooij, Hans Vermeer, Danny de Bie en Wibo Elzinga. Het team zal op 27 februari vanaf Amsterdam naar St. Maarten vertrekken.

Olympia vaart mee met Regatta St. MaartenDe zeilregatta
“De deelname aan de Heineken Regatta is ons vorig jaar goed bevallen. Waren het vorig jaar twee van onze franchiseondernemers die als afvaardiging naar Sint Maarten afreisden; dit jaar zijn twee medewerkers van ons Olympia Service Center (Hoofdkantoor) geselecteerd. Zij zullen de honneurs waarnemen op het sportieve vlak en hun commerciële ondernemersinstinct volgen tijdens de vele netwerkmomenten die deze race kent,” zegt Jelle Bultsma, algemeen directeur van Olympia Nederland. “Deelname aan de zeilregatta sluit aan bij de identiteit van Olympia: ondernemerschap, daadkracht en passie hebben voor wat je doet. Aan het roer staan van een zeilschip is namelijk net zo uitdagend en veeleisend als goed ondernemerschap.”

“Wij kijken erg uit naar onze deelname aan de Heineken Regatta en zijn dan ook erg blij dat Olympia ons deze mogelijkheid heeft gegeven”, vertellen Erno van Dijk en Roel van Gelder van Olympia Uitzendbureau. “Afgaande op de verhalen van vorig jaar staat ons een unieke ervaring te wachten. Natuurlijk hopen wij dat we met ons team ook een mooie plaats in het eindklassement kunnen bemachtigen.”

De vorderingen van het team zijn te volgen op twitter. Een filmpje waarin Erno en Roel hun voorbereiding toelichten, is te vinden via youtube.

Gerelateerd nieuws
> Olympia start business unit voor secretariële functies
> Olympia en T&S starten uitzendbureau RKC Werkt
> Olympia en KPN verlengen contract
> Olympia Uitzendbureau IJsbaan officieel geopend

Bron: Olympia, 24 februari 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek