loading
views

StudentenWerk vaste leverancier Libéma in 2011

Logo StudentenWerk23 februari

StudentenWerk, de grootste studentenbemiddelaar van Nederland, wordt in 2011 vaste leverancier van Libéma, bekend van o.a. Safaripark Beekse Bergen. De intermediair voor bijbanen en fulltimebanen wordt verantwoordelijk voor het leveren van al het flexibele personeel voor de divisie Attractie- en Vakantieparken van Libéma.

Grootste onderdelen in deze divisie van Libéma zijn Vakantiepark Beekse Bergen, Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos.

20.000 uitzenduren
De overeenkomst is vanaf 1 januari 2011 van start gegaan voor de duur van een jaar en is goed voor ongeveer 20.000 uitzenduren op jaarbasis.

De vestigingen van uitzendbureau StudentenWerk gaan voor Libéma samenwerken met een intern projectteam, genaamd het Special Projects Team. Dit projectteam is gespecialiseerd in het snel opschalen van uitzendkrachten voor een tijdelijke periode.

Over Libéma

Libéma werkte al eerder samen met StudentenWerk. In de zomer van 2010 was StudentenWerk verantwoordelijk voor het flexibele restaurantpersoneel bij Vakantiepark Beekse Bergen. Als één van de grootste leisure-concerns van Nederland ontvangt Libéma jaarlijks meer dan 5,1 miljoen gasten.

Gerelateerd nieuws
> StudentenWerk omzet 2010: +4%
> StudentenWerk vaste leverancier Bijenkorf
> StudentenWerk mantelpartner KPN in 2011

Bron: StudentenWerk, 18 februari


StudentenWerk is klant van FlexService

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek