loading
views

Nedflex Payrolling omzet 2010: +45%

Logo Nedflex22 februari 2011

Nedflex heeft in 2010 de bedrijfsomzet zien groeien met ruim 45%. “Een mooie ontwikkeling die wij graag in 2011 willen doorzetten”, aldus Van Commenée, directeur Nedflex.

Dit is fors meer dan de groei die gemiddeld in de payrollbranche gerealiseerd wordt, stelt de payroller. Gelukkig zien wij steeds ingangen in branches waar nog weinig gebeurd op het gebied van payrolling. Zo proberen we ook het komende jaar weer onderscheidende en innoverende concepten in de markt te zetten.

Verwachting 25% groei
Voor 2011 verwacht Nedflex een omzetgroei te kunnen realiseren van 25%. Directeur Victor van Commenée licht toe: “Onze relaties en medewerkers mogen van ons een optimale service en hoge kwaliteit verwachten met een ‘persoonlijke touch’. Wij investeren daarom continu in het optimaliseren van onze processen om dit te waarborgen. Daarbij is onze prijsstelling concurrerend, maar wel van dien aard dat we de gewenste kwaliteit kunnen blijven leveren. Onze groei bevestigt dat dit beleid door onze klanten wordt gewaardeerd.”

Gerelateerd nieuws
> Nedflex Payrolling: officieel VPO-lid

Bron: Persbericht Nedflex Payrolling B.V., 22 februari 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek