loading
views

Uitzendbureau van het Jaar 2011 van startUitzendbureau van het jaar 201121 februari 2011

Op maandag 10 januari vindt de vierde verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar’ plaats, georganiseerd door Q&A Research & Consultancy. Dit jaar zijn de uitzendbureaus ingedeeld in drie categorieën, namelijk ‘Uitzendbureau van het Jaar’ Groot, ‘Uitzendbureau van het Jaar’ MKB en ‘Flexspecialist van het Jaar’.

Tijdens de verkiezing kunnen uitzendkrachten en opdrachtgever hun uitzendbureau beoordelen tot en met 20 maart 2011. Uitzendbureaus worden beoordeeld op tien thema’s. De thema’s zijn onder andere Deskundigheid personeel/intercedenten, Flexibiliteit, Hulpvaardigheid/Mate van meedenken, Kwaliteit van aangeboden banen en Snelheid van vinden van banen.

Uitzendbureau van het Jaar 2010

Na drie edities van de verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar’, start op 10 januari 2011 de vierde editie die loopt tot 20 maart 2011. Afgelopen jaar deden maar liefst 13.000 uitzendkrachten en opdrachtgevers mee aan het onderzoek. Vorig jaar werd Creyf’s Uitzendbureau de winnaar van ‘Uitzendbureau van het Jaar’. Hiermee volgden ze Tènce! op. ASA Student behaalde afgelopen jaar voor de tweede maal op rij de titel ‘Flexspecialist van het Jaar’.

Gerelateerd nieuws
> Creyf’s opnieuw Uitzendbureau van het Jaar
> ASA Student derde maal Flexmarkt Specialist van het Jaar
> Creyf’s wint zilver bij Uitzendbureau van het Jaar 2009
> Creyf’s Uitzendbureau van het Jaar 2008
> Tènce! Uitzendbureau van het Jaar 2009

Bron: wugly.nl, februari 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek