loading
views

AamigoO gaat samenwerking aan met OCW

Logo21 februari 2011

AamigoO Group gaat een samenwerking aan met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). AamigoO verkrijgt via dochter Source Automation de aanbesteding ‘Inhuur ICT, Realisatieopdrachten en Matchmaking’ van OCW.

Source Automation wordt verantwoordelijk voor het ter beschikking stellen van ICT-personeel aan het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).

ICT en ZZP
De krachtenbundeling met een gerenommeerde opdrachtgever als het ministerie van OCW onderstreept nogmaals de sterke positie van AamigoO/Source binnen de ICT-branche en de ZZP-markt, terwijl tegelijkertijd een duidelijke versterking van de cliëntenportefeuille wordt gerealiseerd, aldus de uitzender in een persbericht.

Over Source
Source richt zich sinds mei 1999 op het matchen van ZZP’ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cliënten, op diverse kennisgebieden als ICT, financiële en administratieve functies. Daarnaast verzorgt Source, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij 100% contract compliancy wordt gegarandeerd.

AamigoO Group (EDCC)
AamigoO Group is de beursgenoteerde holding waaronder onder meer de activiteiten van Source en het – nog te lanceren – internetportaal AamigoO vallen. De groep verwacht over 2010 een omzet van 120 miljoen euro en een operationele nettowinst van ruim 2 miljoen euro te behalen. De naamswijziging van EDCC naar AamigoO Group NV zal op korte termijn worden geëffectueerd.

Gerelateerd nieuws
> Aandeelhouders EDCC akkoord met overname AamigoO
> AamigoO haalt twee grote opdrachten binnen
> Aamigoo: geen interesse van analisten
> Aamigoo: aandeel speculatief

Bron: EDCC, 18 februari 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek