loading
views

Nieuwe HBO-opleiding: Commerciële arbeidsbemiddelingManpower_logo.jpg
Logo USG People

18 februari 2011

In maart 2011 start Schoevers met de duale hbo-opleiding Associate degree Commerciële arbeidsbemiddeling.

Deze opleiding is een co-productie tussen Schoevers, STOOF en uitzendorganisaties Manpower en USG People. Met deze opleiding halen (aankomend) intercedenten in twee jaar een branchespecifiek en overheidserkend hbo-getuigschrift. Zij maken hiermee bewust de keuze voor een carrièrepad van intercedent(e) tot een managementfunctie.

Schoevers wordt speler in uitzendbranche
De komst van deze opleiding vervult een belangrijke wens van de uitzendbranche. Schoevers kende al een Bachelor Commercieel Communicatiemanagement. Met de toevoeging van een aantal branchespecifieke vakken èn het SEU-examen werd de duale Associate degree Commerciële arbeidsbemiddeling geboren.

Caroline Calis, opleidingsmanager Schoevers: “HR-management krijgt een beduidend zwaardere lading, werving & selectie is toegevoegd en commerciële vakken zetten we in met een vakgericht karakter. Onze Bachelor biedt met deze tweejarige Associate degree Commerciële arbeidsbemiddeling en met onze al langer bestaande Associate degree Officemanagement, nu twee overheiderkende tussentijdse uitstroommomenten.”

Manpower en USG People
Niet alleen de totstandkoming van de opleiding is een co-productie tussen Schoevers en de uitzendbranche. Dat geldt ook voor de inhoud van de opleiding, hierin nemen flexorganisaties Manpower en USG hun verantwoordelijkheid door samen met Schoevers de vakspecifieke onderdelen vorm te geven.

Bron: Schoevers, 09 februari 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek