loading
views

AB Fryslân & Noord-Holland: omzet +7,5%

14 februari 2011

AB Fryslân & Noord-Holland heeft in 2010 een omzet van €75 miljoen euro gerealiseerd. Ten opzicht van 2009 is dit een stijging van 7,5%.

Algemeen Directeur Lammert Fopma: “Dit is aanzienlijk beter dan het landelijke gemiddelde, wat een stijging van +3% liet zien. Uiteraard zijn we heel content met deze cijfers. Maar bovenal laat dit zien dat wij hiermee duidelijk voorzien in de behoeften van onze klanten en leden. Daar is het ons uiteindelijk om te doen.”

Payroll
Payroll is de snelst groeiende dienst met een omzetstijging van 90%. “Bij Payroll werven werkgevers zelf hun medewerkers en laten ze de werkgeversrisico’s en administratieve rompslomp over aan AB. Daarbij speelt AB met een online tool in op de behoefte aan flexibiliteit, zonder risico, tegen zeer lage kosten. Naast Payroll blijft het ‘klassieke’ uitzenden een groeiende markt”, aldus Fopma.

Voor vakman is er altijd werk
De 7,5% groei van AB Fryslân & Noord-Holland werd gerealiseerd in de meeste branches waarin AB actief is. “Dat betekent in de GWW, techniek, groenvoorziening, transport, horeca/recreatie en overheid. Ook de land- en tuinbouw zit weer enigszins in de lift, terwijl we wel merken dat de bouw het nog duidelijk moeilijk heeft. Maar voor de echte vakman is er altijd werk.”

Over AB Fryslân & Noord-Holland
AB Fryslân & Noord-Holland richt zich op dienstverlening in de bouw, grond-, weg- en waterbouw, techniek, overheid, transport en horeca/recreatie. Met zo’n 1150 vaste medewerkers in dienst en duizenden Nederlandse en buitenlandse werknemers op uitzendbasis is AB één van de grotere werkgevers van Noordwest Nederland. Meer informatie over AB is te vinden op www.abnoordholland.nl of www.abfryslan.nl.

Bron: Persbericht AB Fryslan, 14 januari 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek