loading
views

Harvey Nash seminar over inhuur externen

HarveyNashLogo10 februari 2011

Het jaarlijks terugkerende seminar van Harvey Nash staat dit jaar in het teken van de inhuur van externen en vindt plaats op 11 maart in Maarssen.

Het seminar is voornamelijk bedoeld voor inkoop/procurement managers en specialisten, vendor managers en sourcing specialisten die zich bezighouden met het inhuren van externe consultants.

Spanningsveld tussen dienstverlening, kwaliteit en prijs
“De uitgaven voor inhuur van extern personeel is voor veel bedrijven een substantieel deel van het totale inkoopvolume. Desondanks werd er tot een aantal jaren geleden relatief weinig aandacht besteed aan het inhuurproces. De afgelopen jaren zijn veel organisaties zich in toenemende mate gaan richten op de optimalisatie van dit proces. Organisaties zoeken oplossingen in marktplaatsen, eigen recruitment of andere innovaties. Overheidsorganisaties zoeken binnen aanbestedingskaders naar een creatieve invulling van hun inkoopstrategie. Leveranciers van inhuurcapaciteit voelen zich hierdoor gedwongen strategisch in te schrijven. Het gevolg is een spanningsveld tussen dienstverlening, kwaliteit en prijs. Reden genoeg voor ons om door middel van dit seminar aandacht te geven aan de inhuur van extern personeel. Dit seminar is de ideale gelegenheid om kennis met elkaar te delen, te discussiëren over het onderwerp en om te netwerken met collega’s in het vak”, vertelt Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash.

Het seminar
Tijdens het seminar komen diverse experts op dit gebied aan het woord:
• Bertrand Prinsen, Directeur van LaborRedimo over de InleenVerbeterMethodiek en het InleenVolwassenheidsmodel.
• Paul King, Business Development Director van Harvey Nash, over outsourcing for efficiency, the UBS Challenge.
• Teus van Steenis, Tactisch Inkoper A bij Provincie Utrecht over de inhuur van ICT-diensten bij de Provincie Utrecht.
• Joost van Dam, Contractmanager bij HR NUON/Vattenfall & Ron Sperber, Strategisch Inkoper bij Nuon/Vattenfall, over het aanbesteden van Matchmaker/broker diensten en de focus op kwaliteit.

Aanmelden
Voor meer informatie over het seminar en aanmelding ». Het seminar vindt plaats in Meeting Plaza, Planetenbaan 100 te Maarssen. Het programma begint om 9.00 uur en wordt rond 13.00 uur afgesloten met een lunch voor de aanwezigen.

Gerelateerd nieuws
> Harvey Nash voegt screening toe met Levent
> Belastingdienst spreekt vertrouwen in Harvey Nash uit
> Harvey Nash detacheert voor Belastingdienst
> Sterkere regie op externe inhuur bij Rijk

Bron: Persbericht Harvey Nash, 10 februari 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek