loading
views

Unique: 1 op 2 werknemers verliefd op kantoor

Logo Unique9 februari 2011

Twee derde (66%) van de medewerkers heeft te maken gehad met liefde op kantoor. Meer dan de helft (55%) is zelf weleens verliefd geweest op een collega en de rest van de medewerkers (11%) heeft wel eens een liefdesverklaring van een collega gekregen.

Dit blijkt uit online onderzoek van Unique waar 589 respondenten antwoord gaven op de vraag: ‘Ben jij weleens verliefd geweest op een collega?’

Het onderzoek
Uit het onderzoek blijkt ook dat 62 procent van de verliefde collega’s eventuele bezwaren opzij heeft gezet en heeft gehandeld naar de verliefdheid. De overige 38 procent van de verliefde werknemers geeft aan niets met hun verliefdheid te hebben gedaan. Van de respondenten die nog nooit verliefd zijn geweest op een collega heeft 34 procent nog nooit een liefdesverklaring van een collega gekregen.

Een speciale band
“In je werk maak je samen vaak bijzondere momenten mee: samen vieren van successen, samen bereiken van resultaten, samen oplossen van problemen, elkaar waardering geven om wat er bereikt wordt. Dat schept een speciale band,” aldus Nicole Tollenaar, HR directeur Unique.

Gerelateerd nieuws
> Unique: werkvoornemens gericht op opleiding
> Unique werft vrouwen met ambitie via IDTV
> Unique: lijn tussen werk en privé steeds dunner

Bron: Persbericht Unique, 18 januari 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek