loading
views

SUSA studenten uitzendbureau hoofdsponsor SSN

9 februari 2011

Op het hoofdkantoor van SUSA studenten uitzendbureau is vandaag het contract getekend voor verlenging van de samenwerking tussen SUSA en Studentensport Nederland (SSN).

Hiermee ondersteunt SUSA voor het vierde achtereenvolgende jaar SSN en daarmee de sportende student. Onderdeel van dit contract is tevens de uitreiking van de SUSAcup, aan het einde van het collegejaar.

Studentensport Nederland & de SUSAcup
Studentensport Nederland is de landelijke koepel en belangenbehartiger voor de Nederlandse studentensporter. Jaarlijks worden, onder toezicht van SSN, in ruim 40 takken van sport Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK’s) georganiseerd, waaraan duizenden studenten deelnemen. Tijdens deze NSK’s wordt door studenten gestreden om de SUSA-cup, waarmee aanzienlijke geldprijzen te winnen zijn waarmee studenten kunnen investeren in hun sportieve carrière. De SUSAcup wordt jaarlijks door SUSA studenten uitzendbureau uitgereikt tijdens het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (het GNSK).

Door de samenwerking met Studentensport Nederland en de jaarlijkse uitreiking van de SUSAcup, wil SUSA de sportieve student ondersteunen. ‘Een fitte student is immers ook een gezonde werknemer en uitzendkracht!’, aldus het uitzendbureau.

Bron: Persbericht SUSA studenten uitzendbureau, 8 februari 2011

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek