loading
views

07 2010 – Monster Employment Index juni

Datum Juli 2010
Titel Monster: eerste groei vacatures sinds 2008
Auteur/Bron Monsterboard
Document Monsterboard Employment Index juni 2010
Samenvatting De Monster Employment Index Netherlands kroop een magere punt omhoog van mei naar juni 2010. Ten opzichte van 2009 kwam de toename van het vacatureaanbod uit op 4 procent, de eerste groei op jaarbasis sinds 2008. Banking, finance & verzekeringen (+5pt/+10%) rapporteerde de scherpste stijging in online vacatures. Marketing, PR & media nam het meest toe op jaarbasis (+40%). Het aantal online vacatures in onderzoek en ontwikkeling (+6pt/+7%) reflecteerde de doorgaande investering in de industrie, die een gekrompen inhuuractiviteit kende gedurende de recessie.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek