loading
views

06 2010 – Monster Employment Index mei

Datum Juni 2010
Titel Monster: vacatureaanbod mei stijgt weer
Auteur/Bron Monsterboard
Document Monsterboard Employment Index mei 2010
Samenvatting Het vacatureaanbod in Nederland steeg in mei met zeven punten, ofwel acht procent, naar een index van 95. Op jaarbasis betekende dat een daling van 1 procent. Productie, onderhoud en reparatie kende de grootste toename in mei. Onderzoek & Ontwikkeling was de enige sector die een daling noteerde. Het vacatureaanbod steeg het hardst in Limburg, zowel op maand- als op jaarbasis. Positieve lange termijn trends zijn vooral te zien in de sectoren Marketing, PR & Media, Transport & Logistiek. Volgens Warren Hammond, Managing Director van Monsterboard.nl zal het nog wel even duren voor recruitment weer het hoge niveau bereikt heeft van begin 2008. In Europa nam het online vacatureaanbod toe met 4 punten, ofwel 4 procent, ten opzichte van april. Op jaarbasis bedroeg de toename 8 procent. De grootste stijging werd waargenomen in Onderwijs.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek