loading
views

Pay for People introduceert Pay4me


 
| FlexNieuws » |
 

Logo Pay for People31 mei 2010

Op 20 mei organiseerde Pay for People de tweede inspiratiebijeenkomst van dit jaar. Ook deze keer stond de backofficeformule van Pay for People voor intermediairs op de arbeidsmarkt op het programma.

Pay4me wil uitzendbureaus de volledige backoffice (verloning en facturatie) uit handen nemen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernkwaliteiten, zoals het matchen van kandidaten en opdrachtgevers. Om de aanwezigen een indruk te geven van de applicatie gaf Timo Onink, adviseur flexbranche, tijdens de bijeenkomst een demonstratie van Pay4me.

Salestraining
Stefan Kersbergen van Kenneth Smit Training verzorgde een salestraining. Kersbergen maakte onder meer duidelijk dat je eerst goed moet begrijpen wat de rol van de salesmanager is binnen de organisatie voordat je verkooptechnieken succesvol kunt toepassen. En wat ook heel belangrijk is, zorg dat je een toezegging krijgt van (potentiële) klanten. Zij willen dat ook van jou als het om korting gaat bijvoorbeeld. De tip van Kersbergen: “Eerst pakken, dan geven!”.

De volgende inspiratiebijeenkomst van Pay for People is op 23 september.

Gerelateerd nieuws
> Bijeenkomst backoffice diensten Pay for People
> Payroll Service Centre – informatieve workshop zie ook diensten Payroll Service Centre
> Pay for People verkiest ‘klassieke’ uitzend CAO’s

Bron: Pay for People, 28 mei 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek