loading
views

Oceanwide: Bart Schmits operations managerOceanwide31 mei 2010

Oceanwide, internationaal uitzendbureau in de maritieme en de energie sector, en dochteronderneming van Humares, heeft Bart Schmits benoemd als Operations Manager voor Oceanwide Offshore Services.

Schmits (42) heeft een brede werkervaring binnen de Oil & Gas industrie, onder andere door zijn eerdere werkervaring bij BP Amoco en ASC Group International. Zijn laatste functie was als Business Manager bij Worldwideworker, waar hij verantwoordelijk was voor de operationele gang van zaken op het gebied van personeel. Schmits heeft economie gestudeerd.

Managing Director Justus Dalenoord over Schmits
De energiesector is een belangrijk aandachtspunt voor Oceanwide in relatie tot haar groeistrategie voor de nabije toekomst. “Ik ben blij om Bart aan boord te hebben in deze spannende tijden voor Oceanwide”, aldus Managing Director Justus Dalenoord. “Zijn achtergrond in de personeelssector, gecombineerd met zijn commerciële, management- en HR-ervaring maken hem bijzonder waardevol voor Oceanwide Offshore Services. Hij brengt een schat aan kennis en ervaring in. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met hem de uitdagingen en kansen die voor ons liggen op te pakken.”

Hij vervolgt: “Met onze database van hooggekwalificeerd Nederlands en Internationaal personeel in de energiesector kunnen we onze opdrachtgevers op ieder niveau meerwaarde bieden. Door ons internationale netwerk van dochterondernemingen zijn wij in staat om onze klanten altijd en overal in de wereld van dienst te zijn.”

Bart Schmits is in zijn nieuwe rol gestart op 25 mei 2010 en rapporteert rechtstreeks aan Justus Dalenoord.

Gerelateerd nieuws
> Oceanwide benoemt nieuwe managing director Rusland

Bron: Oceanwide, 31 mei 2010

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek