loading
views

Vitae Financial Talent Award naar Avans Hogeschool Breda29 september 2009

Vitae, het netwerk van de Nieuwe Professional, heeft afgelopen donderdag de Financial Talent Award 2009 uitgereikt aan de Avans Hogeschool Breda. Zes Hogescholen presenteerden tijdens een spannende finale hun beste afstudeerproject Bedrijfseconomie.

Na onder andere een presentatie en een vragenvuur door de jury won Harrie de Bruijn de Financial Talent Award 2009 met zijn scriptie “Budgetteren Nieuwe Stijl”. Behalve de Award wint Harrie een reis naar een Europese hoofdstad en een persoonlijk coachingsgesprek door Humanage. De Financial Talent Award is bedoeld om Hogescholen en hun afstuderende studenten in contact te brengen met deskundigen uit de praktijk.

Harrie_de_BruijnFinancieel talent
Harrie heeft een innovatief budgetteringssysteem voorgesteld in het St. Elizabeth Ziekenhuis en staat nu (inmiddels in dienst bij het ziekenhuis) aan de vooravond van implementatie. Volgens Ed van Viegen (juryvoorzitter Financial Talent Award) heeft Harrie “buiten de gebaande paden gezocht naar een oplossing en voor een innovatief systeem gekozen. Bewonderenswaardige keuze en hij ging er voor staan tijdens zijn presentatie.” De tweede prijs ging naar Marco van Deursen, Hogeschool Rotterdam, voor “Interne Doorbelasting Tegen het Licht”. De derde prijs ging naar Joey Appiah, van Hogeschool Zuyd, voor “Compliant of niet?”.

Debat rol Financial
Het debat werd gevoerd vooral over de rol en integriteit van de Financial in het bedrijfsleven en bij banken. Vanuit die discussie werden links gemaakt naar duurzame beslissingen, man-vrouw diversiteit en uiteindelijk eigen verantwoordelijkheid. Een studente van de Haagse Hogeschool ging er met de prijs voor beste bijdrage aan het debat vandoor.

Vitae en Talent Lab

Vitae is een verbintenis aangegaan met het Powerhouse Competing for Talent van de Nyenrode Business Universiteit. Met deze verbintenis wil Vitae een substantiële bijdrage leveren aan kennisgeneratie, -ontwikkeling en overdracht op het gebied van talentmanagement. Samen met het Powerhouse heeft Vitae het Talent Lab opgericht. In het Talent Lab worden professionals van Vitae in hun werk- en leerproces gevolgd waarbij er wordt geëxperimenteerd met interventies op het proces van hun talentontwikkeling. Het doel van het Vitae Talent Lab is het optimaliseren van Vitae’ers op hun werkplek door hen te sturen op de twee pijlers van werkgerelateerd leren. Enerzijds is dat het talentprofiel van het individu, anderzijds de ontwikkelkracht van de organisatieomgeving. Meer op www.vitae.nl/talentlab.

Talent Awards bouw, civiel en financieel
Omdat Vitae vindt dat je talent moet koesteren en stimuleren, organiseert de intermediair Talent Awards. Door deelname aan de Vitae Talent Awards leren mensen niet alleen hun talent en vakkennis in te zetten voor een specifiek doel, maar ook hun project te presenteren en te verdedigen voor een onafhankelijke vakjury. Vitae organiseert Talent Awards voor verschillende vakgebieden: bouw, civiel en financieel. In 2010 gaan we ook op zoek naar talenten in management ondersteuning. Meer op www.vitae.nl/talent.

Gerelateerd nieuws
> Vitae start Talent Lab

Bron: Vitae, 29 september 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek