loading
views

Detacheerder Maandag® krijgt milieucertificaatNaar website Maandag25 september 2009

Detacheringsbureau Maandag® heeft op 24 september 2009 de ISO 14001 norm behaald. Hiermee is Maandag® de eerste grote Nederlandse detacheerder die conform deze internationale milieunorm ISO14001 is gecertificeerd.

Maandag® heeft de milieu-impact van haar bedrijfsvoering geanalyseerd, doelstellingen vastgesteld en beheersmaatregelen geïmplementeerd. De certificerende instelling DNV heeft vervolgens vastgesteld dat Maandag® aan alle eisen van de ISO14001- norm voldoet.

Inspelen op verwachtingen opdrachtgevers
“Het milieumanagementsysteem van Maandag® is volledig geïntegreerd in het bestaande ISO9001-gecertificeerde kwaliteitssysteem. Hierdoor is de effectiviteit van het milieumanagementsysteem blijvend gewaarborgd. Maandag® laat met deze certificatie zien dat het maatschappelijke ontwikkelingen serieus neemt en adequaat inspeelt op de verwachtingen van opdrachtgevers, Interim Talenten en interne medewerkers”, aldus Roger Leenders, Manager Kwaliteit & Milieu.

Over Maandag®
Maandag® detacheert Interim Talenten vanuit 16 vestigingen, die landelijk zijn verspreid. Voor Maandag® werken momenteel zo’n 2100 Interim Talenten die op projectbasis bij opdrachtgevers zijn gedetacheerd. In 2008 realiseerde Maandag® een omzet van 114 miljoen euro, een stijging van 78% t.o.v. 2007. Het hoofdkantoor van Maandag® is gevestigd in Purmerend.

Gerelateerd nieuws
> Gouden Effie van Sargas tot Maandag®
> Sargas omgedoopt tot Maandag®

Bron: Maandag®, 24 september 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek