loading
views

Humares verkoopt XPE Belgie aan AdeccoLogo Adecco

24 september 2009

Humares, specialist in het uitzenden en detacheren van maritiem, technisch en industrieel personeel, verkoopt de Belgische onderdelen van dochteronderneming XPE Group aan Adecco.

De opbrengst wordt aangewend om de balanspositie te versterken en een sterkere focus te leggen op haar kernactiviteiten maritiem, techniek en industrie.

XPE Group

Het Belgische deel van dochteronderneming XPE Group richt zich op de werving en selectie en het detacheren van werknemers in farmaceutische industrie en de engineering. Bij het bedrijf werken ongeveer 100 mensen. De activiteiten van XPE Group Nederland blijven onderdeel uitmaken van Humares. De verkoop van XPE Group stelt Humares in staat de balansverhoudingen te versterken en een sterkere focus te leggen op haar kernactiviteiten maritiem, techniek en industrie. ING Corporate Finance heeft opgetreden als de exclusieve financiële adviseur van Humares.

Van Humares naar Adecco

XPE Group Managing Director Mark De Smedt heeft een functie bij Adecco aanvaard. Ook CEO Alain Dehaze stapt over van Humares naar Adecco. Dehaze heeft bij een functie in het Executive Committee aanvaard als Regional Head of Northern Europe bij uitzendbureau Adecco. “Wij betreuren het vertrek van Alain Dehaze”, zegt Wijnand van Gessel. Hij zegt ook de overstap te begrijpen. Van Gessel benadrukt dat Dehaze in goed onderling overleg vertrekt.

Gerelateerd nieuws
> Humares: CEO Alain Dehaze vertrekt naar Adecco
> Adecco wil Spring Group overnemen

Bron: Humares, 24 september 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek