loading
views

Humares: CEO Alain Dehaze vertrekt naar Adecco24 september 2009

CEO Alain Dehaze verlaat Humares, specialist in het uitzenden en detacheren van maritiem, technisch en industrieel personeel. Humares-oprichter en commissaris Wijnand van Gessel neemt als gedelegeerd commissaris tijdelijk de dagelijkse leiding van Humares over.

Dehaze heeft een functie in het Executive Committee van Adecco aanvaard als Regional Head of Northern Europe bij uitzendbureau Adecco. “Wij betreuren het vertrek van Alain Dehaze”, zegt Wijnand van Gessel. “Desalniettemin begrijpen we dat de positie die hij bij Adecco heeft aanvaard voor hem persoonlijk een unieke mogelijkheid betrof. Wij willen Dehaze graag bedanken voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Humares in de afgelopen jaren.” Van Gessel benadrukt dat Dehaze in goed onderling overleg vertrekt.

Bodem markt bereikt
Gedelegeerd commissaris Van Gessel benadrukt dat Humares een ambitieuze onderneming is en blijft. “Net als andere spelers op de markt voor flexibele arbeid gaat de economische crisis niet ongemerkt aan ons voorbij. Humares is echter in zijn algemeenheid een goed bedrijf dat alles in zich heeft om bij een opleving van de markt weer dezelfde hoge rentabiliteit te behalen als voorheen. Ons bereiken signalen dat de bodem van de markt is bereikt”, aldus Van Gessel. Hij ziet de toekomst van Humares dan ook met vertrouwen tegemoet.

XPE De Smedt ook naar Adecco
XPE Group Managing Director Mark De Smedt heeft eveneens een functie bij Adecco aanvaard. Humares kondigde vandaag de verkoop aan van de Belgische onderdelen van deze dochteronderneming XPE Group aan Adecco.

Gerelateerd nieuws
> Alain Dehaze (CEO Humares) stapt over naar Adecco

Bron: Humares, 24 september 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek