loading
views

Uitzendbureau SBA Euro organiseert ‘Opkikkerdag’Logo SBA Euro23 september 2009

Stichting Opkikker heeft in samenwerking met uitzendbureau SBA Euro uit Tilburg de Super Opkikkerdag georganiseerd. Het uitzendbureau en de stichting vinden het juist in deze roerige tijden een mooie tijd voor zelfreflectie: “waar staan wij voor als bedrijf, en waar willen we in de toekomst naartoe.”

Uitzendbureau SBA Euro is gespecialiseerd in het plaatsen van buitenlandse arbeidskrachten. Stichting Opkikker organiseert de Super Opkikkerdag (naast de ‘normale’ Opkikkerdagen) 12 keer per jaar, waarbij ruim 50 gezinnen tegelijkertijd in het zonnetje worden gezet.

SBA Euro en Stichting Opkikker
SBA Euro voelt zich sterk betrokken met een stukje maatschappelijk ondernemen; in Polen zet het uitzendbureau zich in via haar eigen Child Support Foundation (www.sbaeuro.com/link naar stuk van foundation) voor Poolse (wees)kinderen met inzamelingen en ‘doe-projecten’. Ook in Nederland wilde de organisatie graag wat doen voor kinderen en zo kwam zij in contact met Stichting Opkikker. “Vorig jaar hebben wij voor het eerst met het SBA team meegedaan aan een Super Opkikkerdag, wat een fantastische ervaring was. Wat er door je heen gaat als je al die stralende koppies ziet, is met geen pen te beschrijven” aldus Roland van den Brand, algemeen directeur.

SBA schenkt deel omzet aan Stichting Opkikker
Van den Brand wilde graag nog meer doen, en zo is het plan ontstaan om ook de klanten en prospects van SBA Euro te betrekken bij deze bijzondere samenwerking. “SBA beschikt over een grote database aan relaties, en niet voor niets is er het spreekwoord; vele handen maken licht werk’, zeker in onze branche”. Vandaar dat gedurende 2 maanden, een gedeelte van de omzet van SBA geschonken zal worden aan Stichting Opkikker. Relaties die hieraan meewerken, krijgen een speciaal ontworpen certificaat uitgereikt, waarop hun deelname staat vermeld. “Samen met onze relaties, vormen wij partnerships. Deze worden gesloten doordat visies bij elkaar aansluiten, en je samen aan een bepaald project werkt. En dat hoeft niet altijd alleen een commercieel project te zijn.”

Bron: SBA Euro, 17 september 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek