loading
views

Petercam: USG logische keus AdeccoLogo USG People
Logo Adecco

23 september 2009

Multibrand-uitzendbureau USG is zeker een logische kandidaat bij een mogelijke overname door uitzendconcern Adecco, volgens analist Thijs Berkelder van zakenbank Petercam maandag in de Financiële Telegraaf.

Hij zei dat naar aanleiding van een interview met topman Patrick De Maeseneire van het Zwitserse Adecco in de Britse zakenkrant Financial Times. De Maeseneire zegt in het interview het versterken van het ‘professional staffing’ – het plaatsen van professionals zoals advocaten, accountants en it-specialisten – als prioriteit te zien, maar het verbeteren van de geografische spreiding eveneens belangrijk te vinden.

USG “makkelijk slachtoffer” overname
Berkelder vindt USG “een makkelijk slachtoffer van overnamespeculatie”, gezien de grote schuldenpositie en gedwongen kostenbesparingen. Een eventuele overname is volledig afhankelijk van de opstelling van oprichter en grootaandeelhouder Alex Mulder. USG is nog steeds op zoek naar een vervanger van Ron Icke, die afgelopen juli vertrok wegens een verschil van inzicht in het te voeren beleid.

Naar het interview op ft.com »

Gerelateerd nieuws
> SNS: USG niet eerste keus Adecco
> USG – overname door Adecco?

Bron: dft.nl, 21 september 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek