loading
views

Nieuw: multicultureel uitzendbureau Vitamine P


 
| FlexNieuws » |
 

Logo Vitamine P23 september 2009

Amsterdam heeft er een nieuw uitzendbedrijf bij: Vitamine P. Het uitzendbureau bemiddelt elke werkgever met jong, hoogopgeleid en multicultureel talent en speelt in op huidige problemen van economische recessie, werkloosheid en discriminatie.

“Vitamine P maakt geen onderscheid in huidskleur, maar wel in ambitie en bekwaamheid. Daarom hanteren wij strenge selectiecriteria voor onze kandidaten en bieden wij additionele trainingstrajecten en workshops waar nodig om aan specifieke wensen van de klant te doen,” aldus het uitzendbureau.

Diversiteit op de werkvloer
Na jarenlange ervaring als specialisten in de multiculturele sector merkten de twee oprichters van KapaCity, een marketing– en communicatiebureau, dat bedrijven de laatste jaren steeds meer open komen te staan voor diversiteit op de werkvloer en de voordelen die daarbij komen kijken.

Vitamine P

Het oprichten van een nieuw bedrijf dat deze vooruitstrevende organisaties een handje helpt bij het maken van deze vertaalslag vinden de twee Amsterdamse ondernemers dan ook een logische stap. “Voortaan kunnen zowel overheden als commerciële bedrijven bij ons terecht voor kwalitatief personeel en een portie Vitamine P,” aldus de ondernemers.

Gerelateerd nieuws
> Randstad: meer samenwerking en diversiteit op de werkvloer

Bron: Vitamine P, 9 september 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek