loading
views

Françoise Gri, Manpower CEO, zesde maal op ‘Global power 50’


 
| FlexNieuws » |
 

Manpower_logo.jpg12 september 2009

Francoise Gri, algemeen directeur van Manpower Frankrijk, wordt voor de zesde achtereenvolgende maal genoemd op de lijst van de 50 meest invloedrijke vrouwen in de zakenwereld. Dit jaar stijgt ze één plaats naar nummer 42.

Het tijdschrift Fortune publiceerde op 10 september jongstleden de lijst voor de inmiddels twaalfde keer. Fortune baseert de lijst op de grootte van de bedrijven waar de zakenvrouwen werkzaam zijn, en het belang en de financiële gezondheid van de bedrijven in de wereldeconomie. Ook kijkt het tijdschrift naar de huidige carrière status en de culturele en sociale invloed van de zakenvrouwen.

Een duurzamer en rendabeler bedrijf
“Francoise’s herhaaldelijke erkenning onderstreept zowel haar significante prestaties bij Manpower, als haar bijdrage aan de discussie over arbeidsbeleid op de Franse markt,” aldus Jeff Joerres, Manpower voorzitter en CEO. “Francoise legt niet alleen een enorme energie en creativiteit aan de dag in haar functie als voorzitter van onze grootste en meest invloedrijke single markt, maar ook prestige als een internationaal erkend leider in de dienstverlenende sector. Wij zijn er van overtuigd dat diversiteit aan ideeën, perspectief en ervaring tot een duurzamer en rendabeler bedrijf leiden.”

Françoise Gri
Françoise Gri kwam bij Manpower in februari 2007 als President van Manpower Frankrijk. Zij leidt een organisatie van bijna 5.000 medewerker, met 840 kantoren die ruim 90.000 klanten jaarlijks dienstverlening bieden. Manpower Frankrijk is goed voor meer dan eenderde van de totale omzet van de uitzender. In januari 2009 ontving Gri de ‘Chevalier de l’Ordre National de la Légion d’Honneur’ van de voormalige Franse premier Jean-Pierre Raffarin.

Gerelateerd nieuws
> Françoise Gri, Manpower CEO op lijst 50 meest invloedrijke vrouwen
> Françoise Gri, Manpower Frankrijk, onderscheiden

Bron: Manpower, 10 september 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek