loading
views

Monster: nieuwe carrièremanagement dienstenLogo Monsterboard11 september 2009

Monsterboard.nl, ‘s werelds grootste vacaturesite, introduceert twee nieuwe diensten die werkzoekenden helpen op een eenvoudige manier hun carrière te managen. De nieuwe applicaties op Monsterboard.nl, ‘Carrière profielen’ en ‘Carrière benchmarking’, bieden werkzoekenden inzicht in hun huidige situatie en hulp bij het vinden van hun droombaan.
Ook voor de werkgevers zijn de twee nieuwe applicaties interessant. Door matching van vacatures aan werkzoekenden wordt sneller de juiste match gevonden wordt. Hiernaast kan ook de werkgever zich optimaal voorbereiden op een sollicitatiegesprek door kennis over kandidaten en functies vanuit deze anonieme applicaties te gebruiken.

Vergelijk je carrière
De applicatie ‘Carrière benchmarking’ biedt de mogelijkheid om jezelf te vergelijken met mensen met eenzelfde functie in de regio of door geheel Nederland. Zo’n vergelijking helpt werkzoekenden te bepalen waar zij staan en welke ontwikkelmogelijkheden er zijn. Naast dat het helpt bij het opstellen van een carrièreplanning helpt het werkzoekenden ook om gerichter te zoeken en beter voorbereid een sollicitatiegesprek in te gaan.

2500 beroepsprofielen
De ‘Carrière profielen’ tool stelt de gebruiker in staat om uit een database van 2500 beroepsprofielen relevante informatie te vergaren over de exacte inhoud van een functie. Via drie categorieën: kwalificaties, vaardigheden en taken wordt de inhoud van een functie beschreven. Zo kunnen werkzoekenden vooraf zien of ze voldoen aan het profiel of dat aanvullende scholing noodzakelijk is. Een speciaal forum biedt de gebruikers daarnaast de mogelijkheid om adviezen en ervaringen uit te wisselen.

Carrièreplatform
“Op de nieuwe website van Monsterboard.nl gaat het niet alleen om het vinden van een baan. Het is het beginstation voor iedereen die zich bezig houdt met carrièreplanning. Monsterboard.nl ondersteunt werkzoekenden en mensen die geïnteresseerd zijn in het plannen van hun carrière, en helpt ze hun doelen te bereiken. Dat doen we door op onze site diensten als Carrière profielen en Carrière benchmarking aan te bieden. En wie vindt het nou niet leuk zichzelf te vergelijken met een ander. Jij wilt toch ook weten of je wel genoeg verdient?,” zegt Diana Krieger, Managing Director bij Monsterboard.nl.

Gerelateerd nieuws
> Monster: nieuwe Talent Management Suite
> Monster biedt screening aan voor werkgevers
> Vernieuwde site Monster gericht op kandidaat
> Monsterboard.nl weer populairste vacaturesite

Bron: Monsterboard.nl, 9 september 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek