loading
views

Just Work speelt in op crisis met nieuw interimkantoor


 
| FlexNieuws » |
 

Naar website Just Work4 september 2009

Terwijl afgelopen week bekend werd gemaakt dat de tijdelijke werkloosheid is verdubbeld in vergelijking met vorig jaar opent interimbedrijf Just Work juist haar deuren. Just Work is een low-cost interimkantoor die de klanten toelaat zelf hun prijs te bepalen.

Hiermee mikt Just Work op bedrijven die op zoek zijn naar flexibiliteit en die uitvoerende functies als strategisch HR-middel gebruiken. Het eerste kantoor is gevestigd op de Broelkaai 1E te Kortrijk.

Low-cost business
Piet Perquy, Gedelegeerd Bestuurder Just Work, focust samen met zijn ervaren team op bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde tijdelijke werknemers of een payrolling partner. Piet Perquy: “In crisistijden als vandaag zien we dat bedrijven bij het aanwerven van tijdelijk personeel vooral letten op de kosten. Just Work speelt hier met zijn low-cost business model gretig op in. Wij zorgen voor het laagste basistarief, de klant kijkt welke bijkomende diensten voor hem al dan niet interessant zijn en bepaalt zo zelf zijn prijs.”

Acht kantoren binnen een jaar
Just Work wordt geruggensteund door de investeringsmaatschappij Gimv. Het interimbedrijf voorziet het eerste jaar acht kantoren te openen. Werkzoekenden en bedrijven kunnen contact opnemen op het nummer 056 243 680 of via mail info@justwork.be.

Bron: Just Work, 4 september 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek