loading
views

Assistant2 en Personal Choice bundelen hun krachtenNaar website Assistant24 september 2009

Detacheringsbureaus Assistant2 en Personal Choice bundelen hun krachten tot een nieuwe onderneming voor de detachering van management-assistenten, financiële en HR professionals.

Initiatiefnemer is Fons Scheltema, oprichter van Secretary Plus, dat hij in 2001 verkocht aan USG People. Zijn investeringsmaatschappij Schelling Investments is eigenaar van Assistant2, gevestigd in Den Haag, en neemt nu een 50% belang in Personal Choice, met kantoren in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Doel is landelijke dekking
Doelstelling van Scheltema en de oprichters van Personal Choice – Michael von Eckardstein en Rolf Warntjes – is om binnen 2 jaar een landelijke dekking te realiseren.

Fons ScheltemaInitiatief Fons Scheltema
Assistant2 Management Support specialiseert zich in de detachering van management assistenten. Personal Choice is ook actief op dit terrein en detacheert voorts financiële en HR professionals. Beide partijen verwachten een snelle groei te kunnen realiseren omdat zij dezelfde ambitie delen – een landelijke speler worden – en elkaars kwaliteiten uitstekend aanvullen.

Snelle groei
Personal Choice brengt een netwerk in van drie succesvol opererende kantoren. Assistant2 is een snel groeiende start up van Scheltema (foto rechts), die bovendien de expertise en middelen inbrengt om landelijk en internationaal te kunnen groeien.

Michael von Eckardstein en Rolf Warntjes
De dagelijkse leiding van de nieuwe onderneming komt met ingang van 1 september in handen van Michael von Eckardstein en Rolf Warntjes, de beide oprichters van Personal Choice. Fons Scheltema wordt commissaris met gedelegeerde verantwoordelijkheden op terreinen van marketing en merkontwikkeling.

Gerelateerd nieuws
> Flexpert: ‘erg praktisch’

Bron: Assistant2 Management Support, 2 september 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek