loading
views

Unique en Bakas geven ontbijtworkshops


 
| FlexNieuws » |
 

Logo Unique2 september 2009

Unique Uitzendburo start eind september weer met een nieuwe reeks regionale ‘Business Before Breakfast’-sessies. In samenwerking met trendwatcher en veelgevraagd spreker Adjiedj Bakas informeren en inspireren zij managers tijdens deze ontbijtworkshops over de trends op de arbeidsmarkt en de mogelijkheden die hieruit voortkomen.

Het belang van een actueel HR-beleid wordt hier besproken en Adjiedj zal de aanwezigen attenderen op de kansen die er juist nu, in tijden van economische crisis, zijn.

Toekomstige trends op de arbeidsmarkt
Adjiedj Bakas is een multidisciplinaire spreker die dit jaar is benoemd tot ‘Trendwatcher of the Year’. Speciaal voor de samenwerking met Unique schrijft hij een pocket over toekomstige trends op de arbeidsmarkt die in een oplage van 20.000 zal verschijnen. Tijdens de ontbijtsessies gaat Adjiedj in op deze materie en reageert hij op de eerste, voorlopige resultaten van de MKB Marktmonitor 2009. De MKB Marktmonitor is een uitgebreid onderzoek onder 4000 ondernemers, geïnitieerd door Unique en TNO Kwaliteit van Leven. Het onderzoek loopt van juni tot oktober 2009. Door de combinatie van deze informatie wordt er tijdens de bijeenkomst voor de aanwezige ondernemers een duidelijk beeld geschetst van de huidige stand van zaken en de toekomst van Ondernemend Nederland.

De workshops
Dinsdag 22 september is de kick-off van de regionale ontbijtworkshops in Delft, waarna er nog vijf volgen door het hele land. De workshops zijn voor (toekomstige) relaties gratis toegankelijk en vinden regionaal plaats, zodat ondernemers uit dezelfde regio met elkaar aan tafel zitten. Voor informatie over deelname aan deze workshops kunt u contact opnemen met Bianca Vergeest op tel. 036-5299002.

Gerelateerd nieuws
> Vakantiewerkers massaal aan de slag ondanks crisis
> Unique Uitzendburo start MKB Marktmonitor 2009

Bron: Unique, 3 september 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek