loading
views

Congres SETU-standaarden voor overheid3 september 2009

De Stichting Elektronische Transacties Uitzendbranche (SETU) organiseert op woensdagmiddag 18 november 2009 samen met Nederland Open in Verbinding (NOiV) een gratis congres in Den Haag over het gebruik van SETU-standaarden door overheidsinleners en uitzendondernemingen.

De standaarden worden gebruikt om urenbriefjes, facturen, aanvragen en plaatsingen digitaal uit te wisselen tussen uitzendondernemingen en inleners. De standaarden zijn sinds 28 mei 2009 geplaatst op de lijst met open standaarden van de overheid, waardoor alle overheidsopdrachtgevers die flexibel personeel inhuren hiermee te maken krijgen.

Het congres
Tijdens de bijeenkomst zal de voorzitter van de SETU stilstaan bij het hoe, wat en waarom van de SETU. Verder zal een overheidsgebruiker van de SETU zijn visie geven op de standaarden. De bijeenkomst eindigt met een toelichting op het gebruik: hoe zet u de eerste stap richting het gebruik van de SETU- standaarden? Het congres is van direct belang voor het werkveld van HR-managers en hoofden inkoop. Naast deze functionarissen zijn alle geïnteresseerden in open standaarden welkom, ook deelnemers uit het bedrijfsleven.

Gerelateerd nieuws
> Interview SETU – stroomlijnen van gegevensverkeer
> Slimme digitale samenwerking uitzendbranche

Bron: SETU, 3 september 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek