loading
views

Yacht: directievoorzitter Ockels vertrekt


 
| FlexNieuws » |
 

logo Yacht25 augustus 2009

Jan Hendrik Ockels vertrekt per 1 september als directievoorzitter bij Yacht, marktleider op het gebied van detachering van professionals in Nederland en onderdeel van de Randstad groep.

Onder zijn leiding maakte Yacht de afgelopen jaren een enorme verandering en groei door en werd het bedrijf gevormd zoals het er nu staat: een organisatie met meer dan 2.300 hoogopgeleide vakspecialisten die, samen met relaties, duurzame oplossingen biedt aan toonaangevende organisaties door heel Nederland, zo meldt in een persbericht.

Ambitie Yacht
Met de overname van Vedior in 2008, gaat Yacht met de zusterbedrijven Voxius, Rekenmeesters en FunktieMediair een nieuwe fase in waarbij een nieuwe leiderschapsrol past. Yacht heeft de ambitie om de komende jaren het marktleiderschap in het professionele segment verder uit te bouwen. Naar verwachting wordt op korte termijn bekend wie Ockels bij Yacht gaat opvolgen.

Jan Hendrik Ockels
Ockels begon zijn carrière bij Randstad als directeur business development voor Randstad Opleidingscentrum. Vervolgens werd hij strategisch adviseur van de groep voor Management Development en daarna directeur Randstad Gezondheidszorg. In 2002 werd hij benoemd bij Yacht tot directeur van het segment Technology. Sinds 2003 is Ockels directievoorzitter bij Yacht. Ockels zal als adviseur binnen de Randstad Groep actief blijven.

Yacht en Randstad

Yacht is onderdeel van Randstad Holding NV, specialist in flexibel werk en humanresourcesdiensten. Randstad Holding is genoteerd aan de AEX van Euronext Amsterdam.

Gerelateerd nieuws
> Peter Hulsbos nieuwe algemeen directeur Yacht
> FEM: Randstad na overname Vedior multibrand bedrijf
> Randstad grijpt in bij Yacht

Bron: Yacht, 25 augustus 2009FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek